sieberg city x8

Maak kennis met de Sieberg City X8 invalidenwagen - uw nieuwe reisgenoot voor onafhankelijkheid en vrijheid. Deze elektrische invalidenwagen combineert geavanceerde technologie met een doordacht ontwerp, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw dagelijkse uitstapjes.

Met zijn krachtige lithiumbatterijen biedt de Sieberg City X8 een indrukwekkende actieradius van tot wel 100 km op één enkele lading. Dit betekent dat umoeiteloos langere afstanden kunt afleggen zonder uzorgen te maken over opladen. De betrouwbaarheid van lithiumbatterijen garandeert een soepele en zorgeloze rit.

Deze wagen wordt geleverd in een scala aan levendige kleuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke stijl past. Of u nu houdt van gedurfde tinten of subtiele nuances, de Sieberg City X8 kan worden aangepast aan uw voorkeuren.

Een ander voordeel van deze elektrische invalidenwagen is dat u geen rijbewijs nodig heeft om te rijden. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar mobiliteit en gemak. Bovendien is het rijden op de stoep toegestaan, waardoor u veilig en comfortabel door drukke voetpaden kunt navigeren. En als kers op de taart kunt u de wagen ook kosteloos op de stoep parkeren, waardoor u altijd dicht bij uw bestemming bent.

Kies voor de Sieberg City X8 en ontdek de vrijheid om overal naartoe te gaan waar u maar wilt. Met zijn lithiumbatterijtechnologie, ruime actieradius en veelzijdige functies, biedt deze elektrische invalidenwagen een nieuwe dimensie van mobiliteit voor iedereen. Ervaar comfort, stijl en onafhankelijkheid in één rit.

De Sieberg City X8 is tegen meerprijs met airco leverbaar. 

Merk: Sieberg
Model: City X8 (1m10 breed)
Snelheid: 45 km/h
Type accu: Lithium 
Oplaadtijd: 4u 
Actieradius: tot 100 km 
Aandrijving: Elektrisch

Prijs: € 9.990,- inclusief BTW 

Proefrit aanvragen

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel NL

Openingstijden

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag 09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag 09:30 tot 17:00
Vrijdag 09:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Anton Philipsweg 5b
1422 AL UITHOORN
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

 

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen