sieberg city x8

Merk: Sieberg
Model: City X8 
Snelheid: 45 km/h
Type accu: Lithium 
Oplaadtijd: 4u 
Actieradius: tot 100 km 
Aandrijving: Elektrisch

Maak kennis met de Sieberg City X8 – een buitengewone elektrische brommobiel die je stadsrit opnieuw definieert. Met een strak en modern ontwerp brengt dit geavanceerde voertuig efficiëntie, stijl en milieuvriendelijkheid samen voor een ongeëvenaarde rijervaring in de stad.

Met een topsnelheid van 45 km/u navigeert de Sieberg City X8 moeiteloos door drukke stadsstraten en biedt een naadloze combinatie van prestaties en veiligheid. Of het nu je dagelijkse woon-werkverkeer is of een ontspannen verkenning, deze elektrische brommobiel biedt een soepele en plezierige rit.

Aangedreven door lithiumbatterijen heeft de Sieberg City X8 een indrukwekkend bereik tot wel 100 km op één enkele lading. Zeg vaarwel tegen zorgen over je bereik en omarm de vrijheid om je stad te verkennen zonder constant te moeten opladen. De lithiumbatterijen bieden niet alleen een verlengd bereik, maar leveren ook betrouwbare kracht voor een ononderbroken reis.

Ontworpen met stedelijke praktische bruikbaarheid in gedachten, heeft de Sieberg City X8 een ruim interieur waar comfortabel twee passagiers kunnen zitten. De handige bedieningselementen en moderne functies verbeteren je rijervaring, waardoor elke rit een genot wordt. Het strakke exterieurontwerp trekt niet alleen de aandacht, maar optimaliseert ook de aerodynamica, wat bijdraagt aan een efficiënte en milieubewuste rit.

Maak een statement met de Sieberg City X8 en omarm de toekomst van stedelijke mobiliteit. Met zijn lithiumbatterijtechnologie, opmerkelijke bereik en eigentijdse uitstraling is deze elektrische brommobiel jouw ticket naar een slimmere en leukere manier om je door de stad te verplaatsen. Verken verder, ervaar meer en herdefinieer je dagelijkse woon-werkverkeer met de Sieberg City X8 elektrische brommobiel.

De Sieberg City X8 is tegen meerprijs met airco leverbaar. 

Prijs: € 9.990,- inclusief BTW 

Proefrit aanvragen

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel NL

Openingstijden

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag 09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag 09:30 tot 17:00
Vrijdag 09:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Anton Philipsweg 5b
1422 AL UITHOORN
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

 

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen