Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Verzekerd de weg op

Als bestuurder van een brommobiel of invalidenvoertuig bent u wettelijk gezien verplicht uw voertuig te verzekeren.

Om u het leven makkelijker te maken kan Sieberg Minicars voor u de verzekering van uw brommobiel of invalidenvoertuig regelen. Dankzij de samenwerking met Biesbosch Assuradeuren kan Sieberg Minicars uw voertuig zeer eenvoudig en goedkoop aanmelden voor een verzekering. 

Het voordeel van deze service is dat uw brommobiel of invalidenvoertuig bij aflevering verzekerd kan zijn zodat u meteen zorgeloos kunt rijden. De premie betaalt u dan ook vanaf de dag van aflevering. In geval van schade wordt u snel en efficiënt geholpen. 

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Kudelstaartseweg 92
1433 GL Kudelstaart
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

Disclaimer

Privacyverklaring

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren