zilvergrijze city citycar S1 sieberg

Sieberg CITY S1

Ontdek de toekomst van stedelijke mobiliteit met de Sieberg City S1 elektrische scootmobiel, ook leverbaar als scooter met kenteken.   

 

Deze geavanceerde en milieuvriendelijke vervoersoplossing is ontworpen om comfortabel en efficiënt door het stadslandschap te navigeren, terwijl het u de vrijheid biedt om te genieten van de open weg. 

 

Met een snelheid van 45 km/u biedt de Sieberg City S1 de perfecte balans tussen wendbaarheid en veiligheid, waardoor u gemakkelijk door drukke straten en smalle steegjes kunt manoeuvreren. Of het nu gaat om dagelijkse woon-werkverkeer of een ontspannen rit door de stad, deze elektrische vierwieler brengt u met stijl op uw bestemming.

De Sieberg City S1 combineert functionaliteit met een eigentijds design. Het ruime interieur biedt plaats aan twee personen en is voorzien van moderne gemakken, terwijl het gestroomlijnde exterieurontwerp zowel elegantie als aerodynamica uitstraalt. Met zijn slimme functies en intuïtieve bedieningselementen wordt uw reis moeiteloos en plezierig.

Kies voor de Sieberg City S1 en omarm de revolutie in stedelijke mobiliteit. Ervaar het gemak van elektrisch rijden, zonder concessies te doen aan stijl en prestaties. Ontdek vandaag nog de vrijheid om te gaan waar u wilt, wanneer u wilt, met de Sieberg City S1.

 

Leverbaar in 2 kleuren: zilvergrijs en bordeaux rood. 

 

* = Deze waarden kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van o.a. omgevingsfactoren en toegevoegde accessoires. 

 

 

Voor financiëringsmogelijkheden met de PGB regeling of WMO regeling adviseren wij u contact op te nemen met uw gemeente. In veel gevallen is dit mogelijk.

Prijs: € 6.495,- incl. btw

PRODUCTinformatie

Merk: Sieberg
Model: City S1 
Snelheid: 45 km/h
Aandrijving: Elektrisch
Type accu's: Lood
Oplaadtijd:  8u
Actieradius*: 50 tot 60 km

Klik hier om een proefrit aan te vragen!

gappy jdm city S1

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel Nederland
Inruil mogelijk