rode zwarte city citycar S1 sieberg

Sieberg CITYcar SX

Ontdek de toekomst van stedelijke mobiliteit met de Sieberg Citycar SX elektrische scootmobiel, ook leverbaar als scooter met kenteken.   

 

Vanaf nu ook met airco leverbaar!

 

Deze geavanceerde en milieuvriendelijke vervoersoplossing is ontworpen om comfortabel en efficiënt door het stadslandschap te navigeren, terwijl het u de vrijheid biedt om te genieten van de open weg. 

 

Bij deze Citycar SX kunt u kiezen voor het nieuwste type Lithium 100AH batterij, namelijk de LiFePO4.
Bij LiFePO4 accu's wordt er gebruik gemaakt van lithium-ijzer-fosfaat LiFePO4 als kathode. Deze natuurlijke grondstoffen zorgen ervoor dat deze accu's niet schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast is de chemisch opstelling van LiFePO4 lithium accu's stabieler en onbrandbaar.

 

Met een snelheid van 45 km/u biedt de Sieberg Citycar SX de perfecte balans tussen wendbaarheid en veiligheid, waardoor u gemakkelijk door drukke straten en smalle steegjes kunt manoeuvreren. Of het nu gaat om dagelijkse woon-werkverkeer of een ontspannen rit door de stad, deze elektrische vierwieler brengt u met stijl op uw bestemming.

De Sieberg Citycar SX combineert functionaliteit met een eigentijds design. Het ruime interieur biedt plaats aan twee personen en is voorzien van moderne gemakken, terwijl het gestroomlijnde exterieurontwerp zowel elegantie als aerodynamica uitstraalt. Met zijn slimme functies en intuïtieve bedieningselementen wordt uw reis moeiteloos en plezierig.

Kies voor de Sieberg Citycar SX en omarm de revolutie in stedelijke mobiliteit. Ervaar het gemak van elektrisch rijden, zonder concessies te doen aan stijl en prestaties. Ontdek vandaag nog de vrijheid om te gaan waar u wilt, wanneer u wilt, met de Sieberg Citycar SX.

 

* = Deze waarden kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van o.a. omgevingsfactoren en toegevoegde accessoires. 

 

 

Voor financiëringsmogelijkheden met de PGB regeling of WMO regeling adviseren wij u contact op te nemen met uw gemeente. In veel gevallen is dit mogelijk.

Prijs: 

80AH batterij:  € 8.995,- incl. BTW

100AH batterij: € 9.995,- incl. btw

PRODUCTinformatie

Merk: Sieberg
Model: Citycar SX 
Snelheid: 45 km/h
Aandrijving: Elektrisch
Type batterij: Lithium 80AH of 100AH LiFePO4 
Oplaadtijd:  4u
Actieradius*: 100+km

Klik hier om een proefrit aan te vragen!

gappy jdm city S1

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel Nederland
Inruil mogelijk