Over sieberg minicars

Welkom bij Sieberg Minicars - een gevestigd begrip in de wereld van brommobielen en mobiliteit.

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij onze positie verworven als toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het leveren van innovatieve en praktische mobiliteitsoplossingen. Gedurende drie decennia hebben we onze klanten voorzien van hoogwaardige brommobielen, cabinescooters en invalidenwagens. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse modellen en uitvoeringen, zodat we aan de individuele behoeften en voorkeuren van onze klanten kunnen voldoen. Of het nu gaat om stedelijke mobiliteit, reizen met beperkte fysieke mobiliteit of simpelweg het verkennen van de omgeving, Sieberg Minicars heeft voor elk wat wils.

Een van onze kernwaarden is duurzaamheid. We hebben de elektrische mobiliteit omarmd en bieden elektrische uitvoeringen van onze voertuigen aan, naast de diesel uitvoeringen die wij ook nog steeds leveren. Met onze elektrische brommobielen, cabinescooters en invalidenwagens leveren we niet alleen milieuvriendelijke oplossingen, maar ook voertuigen die stil, efficiënt en toekomstgericht zijn.

Naast het leveren van mobiliteitsvoertuigen zijn we trots op ons vermogen om voertuigaanpassingen te bieden voor fysiek beperkte personen. We begrijpen het belang van onafhankelijkheid en mobiliteit, en onze aanpassingen zijn ontworpen om de levenskwaliteit van mensen met beperkingen te verbeteren. We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan hun specifieke behoeften en vereisten.

Met onze rijke geschiedenis en bewezen trackrecord blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige mobiliteitsoplossingen. Sieberg Minicars is niet alleen een bedrijf, maar ook een vertrouwde partner voor iedereen die op zoek is naar praktische en innovatieve mobiliteitsopties. We kijken ernaar uit om u met ons all-in concept nog vele jaren van dienst te zijn en uw mobiliteit te vergroten.

Openingstijden

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag 09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag 09:30 tot 17:00
Vrijdag 09:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Anton Philipsweg 5b
1422 AL UITHOORN
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

 

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen