Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Ons

U wilt graag zelfstandig op pad, in een comfortabel, betaalbaar en veilig vervoermiddel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sieberg Minicars is dé leverancier op het gebied van mobiliteit. Wij hebben 30 jaar ervaring in de wereld van brommobielen en invalidenwagens. U kunt rekenen op onze vakkennis en met ons all-in concept begeleiden wij u van A tot Z in het vergroten van uw mobiliteit.

Aankoop van een brommobiel
Bij ons vindt u een ruim assortiment (elektrische) brommobielen en invalidenvoertuigen, zowel nieuw als gebruikt. Al onze tweedehands voertuigen zijn goed gecontroleerd op eventuele gebreken. Wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom en/of een vrijblijvende proefrit maken? U bent van harte welkom!  

Onderhoud en reparatie
Voor vakkundig en betaalbaar onderhoud en/of schadeherstel aan uw vervoermiddel is Sieberg Minicars het aangewezen bedrijf. Onze monteurs kunnen bogen op 30 jaar ervaring in deze branche. Wilt u meer informatie over prijzen of onze diensten? Neem contact met ons op!

Een kijkje in onze showroom
Omdat we trots zijn op onze showroom geven wij u alvast een kijkje bij ons binnen! Klik op de onderstaande foto om de 360-graden video te bekijken.

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag Op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Kudelstaartseweg 92
1433 GL Kudelstaart
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

Disclaimer

Privacyverklaring

Uw brommobiel snel verkopen?

Wij kopen uw brommobiel of invalidenvoertuig graag in. Ook als u geen ander voertuig bij ons koopt. Vul hier het verkoopformulier in en u krijgt gegarandeerd een goed bod.

Verkoopformulier invullen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren