BROMMOBIEL rijlessen VIA ALBLAS RIJSCHOOL

Met trots stellen we onze klanten de mogelijkheid voor om hoogwaardige brommobiel rijlessen  te boeken via ons partnerschap met Alblas Rijschool.

Wat Houdt de Samenwerking In:

Als onderdeel van deze samenwerking hebben Sieberg Minicars en Alblas Rijschool hun krachten gebundeld om een toonaangevend platform voor brommobiel-rijopleidingen te creëren. Deze nieuwe gezamenlijke inspanning biedt onze klanten een uitzonderlijke kans om deskundige begeleiding te krijgen bij het verwerven van essentiële rijvaardigheden en verkeerskennis die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd deel te nemen aan het verkeer.

Voordelen voor Onze Klanten:

Professionele Instructeurs:
Door middel van deze samenwerking hebben onze klanten toegang tot ervaren instructeurs van Alblas Rijschool, die speciaal zijn opgeleid om effectieve en doelgerichte rijlessen voor brommobielen te verzorgen.

Individuele Aanpak:
De rijlessen worden aangepast aan de behoeften en het leertraject van elke individuele leerling, waardoor een flexibele en gepersonaliseerde leerervaring mogelijk wordt.

Verhoogde Veiligheid:
Klanten die gebruikmaken van deze samenwerking kunnen vertrouwen op Alblas Rijschool's expertise in het aanleren van veilige rijtechnieken en verantwoord rijgedrag.

Gemakkelijke Boeking:
Het boeken van rijlessen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze klanten kunnen direct contact opnemen met Alblas Rijschool om hun lessen in te plannen en hun reis naar mobiliteit te starten.

Het partnerschap tussen Sieberg Minicars en Alblas Rijschool is een belangrijke stap om hoogwaardige mobiliteitsoplossingen toegankelijker te maken voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een positieve impact zal hebben op onze klanten en hun vermogen om veilig en zelfverzekerd deel te nemen aan het verkeer.

Voor meer informatie over hoe u uw rijlessen in een brommobiel kunt boeken via deze nieuwe samenwerking, neemt u contact op met:

ALBLAS Rijschool
Uitweg 17
3652LR Woerdense Verlaat


https://www.alblas.net/

E-mail: info@alblas.net 

Telefoon: 0880 241 888

 

 

 

Openingstijden

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag 09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag 09:30 tot 17:00
Vrijdag 09:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Anton Philipsweg 5b
1422 AL UITHOORN
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

 

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen