rode zwarte city citycar S1 sieberg

Sieberg CITY S1

Ontdek de toekomst van stedelijke mobiliteit met de Sieberg City S1, hét elektrische invalidenvoertuig!


Deze geavanceerde en milieuvriendelijke vervoersoplossing is ontworpen om comfortabel en efficiënt door het stadslandschap te navigeren, terwijl het u de vrijheid biedt om te genieten van de open weg. 

Met een snelheid van 45 km/u biedt de Sieberg City S1 de perfecte balans tussen wendbaarheid en veiligheid, waardoor u gemakkelijk door drukke straten en smalle steegjes kunt manoeuvreren. Of het nu gaat om dagelijkse woon-werkverkeer of een ontspannen rit door de stad, deze elektrische vierwieler brengt u met stijl op uw bestemming.

U hebt de keuze tussen twee batterijopties: de bekende loodaccu's of de krachtige lithiumbatterijen. Met loodaccu's kunt u tot wel 50 km reizen op één lading, terwijl de lithiumbatterijen u een indrukwekkende actieradius* tot 100 km bieden. Dit stelt u in staat om verder te gaan en meer te ontdekken zonder u zorgen te maken over het opladen.

De Sieberg City S1 combineert functionaliteit met een eigentijds design. Het ruime interieur biedt plaats aan twee personen en is voorzien van moderne gemakken, terwijl het gestroomlijnde exterieurontwerp zowel elegantie als aerodynamica uitstraalt. Met zijn slimme functies en intuïtieve bedieningselementen wordt uw reis moeiteloos en plezierig.

Kies voor de Sieberg City S1 en omarm de revolutie in stedelijke mobiliteit. Ervaar het gemak van elektrisch rijden, zonder concessies te doen aan stijl en prestaties. Ontdek vandaag nog de vrijheid om te gaan waar u wilt, wanneer u wilt, met de Sieberg City S1.

 

* = Deze waarden kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van o.a. omgevingsfactoren en toegevoegde accessoires. 

 

 

Voor financiëringsmogelijkheden met de PGB regeling of WMO regeling adviseren wij u contact op te nemen met uw gemeente. In veel gevallen is dit mogelijk.

Prijs:
met lood accu's € 6.495,- incl. BTW 
Met lithium batterij 80ah: € 8.995,- incl. btw
Met Lithium BATTERIJ 100ah : € 9.995,- incl. BTW

PRODUCTinformatie

Merk: Sieberg
Model: City S1 
Snelheid: 45 km/h
Aandrijving: Elektrisch
Type accu:
Lood of Lithium (met meerprijs)
Oplaadtijd:
- lood accu's: 8u
- Lithium batterij: 4u
Actieradius*:
- lood accu's: 40-50km
- Lithium batterij: tot 100km


gappy jdm city S1

Klik hier om een proefrit aan te vragen!

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel Nederland
Inruil mogelijk