Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Reparatie van alle merken brommobielen en invalidenvoertuigen

Heeft uw brommobiel of invalidenvoertuig onverhoopt schade opgelopen? Dan bent u bij Sieberg Minicars aan het juiste adres! Sieberg Minicars verzorgt alle reparaties aan uw voertuig, u kunt rekenen op onze deskundigheid en professionaliteit. 

U kunt bij ons terecht met alle merken brommobielen en invalidenvoertuigen voor o.a.:

  • schadeherstel en reparaties
  • vervanging van ruiten
  • vernieuwen, uitlijnen en balanceren van banden
  • lakwerk
  • motorschade

Meestal worden reparaties in onze werkplaats gedaan, in sommige gevallen kan het ook mogelijk zijn om de reparatie bij u aan huis of op locatie te verzorgen. Uiteraard is dit afhankelijk van de omstandigheden. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u liever zelf aan de slag met de reparatie van uw brommobiel of invalidenvoertuig? Dan kunt u bij ons terecht voor alle onderdelen, zowel nieuw als tweedehands. 

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Kudelstaartseweg 92
1433 GL Kudelstaart
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

Disclaimer

Privacyverklaring

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren