groene trike jdm invalidenvoertuig city

Sieberg Trike 1100

Ontdek mobiliteit en comfort met de Trike 1100.

De Trike is een uitzonderlijke mobiliteitsoplossing die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit. Met een doordacht ontwerp en superieure functionaliteit biedt de Trike gebruikers een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van comfort en gemak.
Met een breedte van 1m10 is de Trike perfect geschikt voor gebruik op fietspaden, waardoor gebruikers veilig en efficiënt kunnen reizen zonder de normale verkeersstroom te belemmeren. Bovendien mag u deze Trike op de stoep parkeren. 
Het ergonomische ontwerp van de Trike is gericht op het bieden van optimaal comfort. Met een ruim zitgedeelte en makkelijke bedieningselementen, garandeert de Trike een aangename rijervaring, zelfs tijdens langere ritten.
De Trike is gebouwd volgens strenge veiligheidsnormen en is voorzien van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De robuuste constructie en de geavanceerde technologie zorgen ervoor dat gebruikers kunnen buigen op de betrouwbaarheid van hun voertuig.
De Trike is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid. Met een elektrische aandrijving biedt ditt niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een efficiënte en kosteneffectieve manier om te reizen.  


We begrijpen dat persoonlijke voorkeuren variëren, daarom biedt de Trike een uitgebreid scala aan kleuropties. Van ingetogen tinten tot opvallende kleuren, de Trike kan volledig worden aangepast aan uw stijl en smaak.

Ontdek de vrijheid om moeiteloos te reizen en de wereld om u heen te verkennen met onze Sieberg Trike 1100. Met zijn aantrekkelijke kleuropties, compromisloze veiligheid en aandacht voor comfort, vertegenwoordigt de Trike een nieuwe standaard in mobiliteit voor mensen met beperkte mobiliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de unieke eigenschappen en aanpassingsmogelijkheden van de Trike. Bereid u voor op een nieuwe reiservaring die u nooit eerder hebt meegemaakt.

De Trike kan aangepast worden op uw persoonlijke fysieke beperking, 
bijvoorbeeld voetgas, draaistoel, drager voor rollator, etc... Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Afmetingen: L 2260mm H 1485mm B 1100mm

 

* = Deze waarden kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van o.a. omgevingsfactoren en toegevoegde accessoires. 

 

Voor financiëringsmogelijkheden met de PGB regeling of WMO regeling adviseren wij u contact op te nemen met uw gemeente. In veel gevallen is dit mogelijk.

Prijs: vanaf € 6.395,- inclusief BTW 

PRODUCTinformatie

Merk: Sieberg
Model: Trike 1100 
Snelheid: 45 km/h
Aandrijving: Elektrisch
Transmissie: Automaat
Type accu:
Lood of Lithium (met meerprijs)
Oplaadtijd:
- lood accu's: 8u
- Lithium batterij: 4u
Actieradius*:
- lood accu's: 40-50km
- Lithium batterij: tot 100km
Electromotor: 2.0 of 2.5kW

Onder andere voorzien van
- Centrale deurvergrendeling
- Elektrische ramen
- Achteruitrijcamera
- Alarm

Klik hier om een proefrit aan te vragen!

Standaard 1 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel Nederland
Inruil mogelijk