Onderhoud van uw brommobiel of invalidenvoertuig

Goed onderhoud is belangrijk voor uw veiligheid, de betrouwbaarheid en de levensduur van uw voertuig. Voor het onderhoud van uw brommobiel én invalidenvoertuig bent u bij Sieberg Minicars aan het juiste adres.

Onze werkplaats beschikt over de benodigde apparatuur en vakkundige kennis om uw voertuig in een gezonde conditie te houden.

Omdat wij RDW gecertificeerd zijn bent u gegarandeerd van betaalbaar en kwalitatief onderhoud.

Om verrassingen te voorkomen geven wij u van te voren een schatting van de kosten.  Mochten er tijdens het onderhoud onverwachte zaken aan het licht komen dan overleggen wij dit altijd eerst met u.

Omdat wij niet gebonden zijn aan een specifiek merk, hebben wij de kennis en ervaring in huis voor onderhoud aan alle merken brommobielen en invalidenvoertuigen.

In veel gevallen kunt u bij ons, onder het genot van een kopje koffie of thee, wachten terwijl wij het onderhoud aan uw voertuig uitvoeren. 

Kortom, Sieberg Minicars biedt u betaalbaar en degelijk onderhoud zodat u zorgeloos kunt rijden. 

Naast degelijk onderhoud kunt u bij Sieberg Minicars ook terecht voor diverse soorten schadeherstel. Neemt u hiervoor een kijkje op onze pagina 'Schadeherstel'. 

 

 

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Anton Philipsweg 5b
1422 AL UITHOORN
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

 

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen