groene trike jdm invalidenvoertuig city

Sieberg BACH

NIEUW MODEL! Direct leverbaar!

 

De Sieberg BACH  is, net als alle Sieberg voertuigen, gebouwd volgens strenge veiligheidsnormen en is voorzien van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De robuuste constructie en de geavanceerde technologie zorgen ervoor dat gebruikers kunnen rekenen op de betrouwbaarheid van hun voertuig.

 

Met een elektrische aandrijving biedt dit voertuig niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een efficiënte en kosteneffectieve manier om te reizen.

 

De BACH is voorzien van een draaistoel en kan verder aangepast worden op uw eventuele persoonlijke fysieke beperking, bijvoorbeeld voetgas, drager voor rollator, etc... Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

We begrijpen dat persoonlijke voorkeuren variëren, daarom biedt de BACH een uitgebreid scala aan kleuropties. Van ingetogen tinten tot opvallende kleuren, de Sieberg BACH kan volledig worden aangepast aan uw stijl en smaak.

 

Daarnaast kunnen wij uw voertuig direct laten verzekeren via onze verzekeringspartners, zodat u meteen gerust de weg op kunt.

 

Voor financiëringsmogelijkheden met de PGB regeling of WMO regeling adviseren wij u contact op te nemen met uw gemeente. In veel gevallen is dit mogelijk. Wij helpen u hier ook graag mee!

 

 

* = Deze waarden kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van o.a. omgevingsfactoren en toegevoegde accessoires. 

 

Prijs: € 7.995,- inclusief btw

 

PRODUCTinformatie

Merk: Sieberg
Model: BACH
Snelheid: 45 km/u
Aandrijving: Elektrisch
Transmissie: Automaat
Type accu: 100 AH Lithium
Oplaadtijd: 4u 
Actieradius*: 90 tot 120 km

Onder andere voorzien van
- Draaistoel
- Centrale deurvergrendeling
- Elektrische ramen
- Achteruitrijcamera
- Radio met Bleutooth verbinding
- Verwarming
- Panorama dakraam

Klik hier om een proefrit aan te vragen!

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel Nederland
Inruil mogelijk