Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Diverse Aanpassingen

Blijf mobiel ondanks uw lichamelijke beperking. Bij Sieberg Minicars kunt u terecht voor diverse aanpassingen aan uw voertuig. Wij bespreken samen met u wat de mogelijkheden zijn voor de aanpassingen aan uw voertuig, volledig afgestemd op uw beperking. 

Voor ieder merk brommobiel of invalidenvoertuig kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • in- en ombouw handbediening
  • autostoel aanpassing
  • pedaal aanpassingen
  • uitschuiftredes en opstapjes
  • kniegas

Er bestaan bij de gemeente waarin u woont mogelijkheden om vergoeding aan te vragen voor voertuigaanpassingen wanneer u het voertuig voor uw werk of opleiding nodig heeft. Dit is afhankelijk van de voorwaarden die uw gemeente hiervoor hanteert. Voor meer informatie neemt u contact op met de afdeling WMO van uw gemeente. Ook zijn er via het UWV vergoedingsopties, dit noemen zij voorzieningen. Hierover kunt u rechtstreeks met het UWV contact opnemen. 

Om in een aangepast voertuig te kunnen rijden heeft u toestemming van het CBR nodig. Meer informatie hierover vindt u op de website van het CBR

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Kudelstaartseweg 92
1433 GL Kudelstaart
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

Disclaimer

Privacyverklaring

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren