Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vigorous

De Vigorous wordt misschien wel de brommer van de toekomst. Het heeft een trendy look en je zit overdekt en warm. De Vigorous wordt steeds populairder!

Omdat dit model 1,10 m breed is, hoeft u geen rijbewijs te hebben. De Vigorous is toegestaan op de stoep, het fietspad en de buitenwegen (behalve op wegen waar de snelheid 70+ km/u is). 

Ook heeft het voertuig ruimte voor 2 personen. Het beschikt namelijk over een achterbank. Dit maakt het makkelijk om met zijn tweeën te reizen. Of u kunt de achterbank als kofferbak gebruik om uw spullen neer te leggen.  

Als u geïinteresseerd bent in een Vigorous, maar hij staat niet bij ons aanbod, dan kunt u hem gewoon bij ons bestellen!

Bij Sieberg is de Vigorous standaard leverbaar in 4 kleuren: rood, zwart, wit en blauw metallic. U kunt ook een andere kleur of ontwerp kiezen. Dit is alleen mogelijk op bestelling.

Bij het bestellen van de Vigorous kunt u kiezen voor de volgende opties:

  • Thermo roof: Isolerend plafond bewerkt met MOVE Iso-Silver. Een met zilver bezette plafondhemel die in de zomer 10 graden koeler blijft en in de winter 10 graden warmer. Deze optie zorgt in de winter voor een langere actieradius doordat je de 800 watt kachel minder hoeft te gebruiken. Prijs: €168,-
  • Remote control: De Vigorous Innercity S-Line 2 is nu ook op afstand te openen en te sluiten met een druk op de knop. (Dus ook van binnen uit). Prijs: €176,-
  • Alarm: De claxon gaat 2 minuten claxoneren bij het forceren van de deuren of bij verplaatsing of optillen van de Vigorous. Prijs: €155,-
  • GPS: Voor een goedkopere All-Risk verzekering. De Vigorous Innercity S-Line 2 is nu online te volgen. Prijs: €121,-

Als u het alarm combineert met de remote control, kost dat bij elkaar €299,-

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag Op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Kudelstaartseweg 92
1433 GL Kudelstaart
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

Disclaimer

Privacyverklaring

Uw brommobiel snel verkopen?

Wij kopen uw brommobiel of invalidenvoertuig graag in. Ook als u geen ander voertuig bij ons koopt. Vul hier het verkoopformulier in en u krijgt gegarandeerd een goed bod.

Verkoopformulier invullen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren