Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Cabinescooters - vigorous - trike

De cabinescooter wordt de brommer van de toekomst. Hij heeft een trendy look en je zit overdekt en warm. De Vigorous wordt steeds populairder!

Omdat deze modellen 1,10 m breed zijn, hoeft u geen rijbewijs te hebben. De cabinescooter is toegestaan op de stoep, het fietspad en de buitenwegen (behalve op wegen waar de snelheid 70+ km/u is). 

Ook heeft het voertuig ruimte voor 2 personen. Het beschikt namelijk over een achterbank. Dit maakt het makkelijk om met zijn tweeën te reizen. Of u kunt de achterbank als kofferbak gebruik om uw spullen neer te leggen.  

Als u geïinteresseerd bent in een cabinescooter, maar hij staat niet bij ons aanbod, Neemt u dan alsnog contact met ons op. In de meeste gevallen kunt u deze gewoon bij ons bestellen!

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Kudelstaartseweg 92
1433 GL Kudelstaart
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

Disclaimer

Privacyverklaring

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren