0297 - 256 252          06 - 39 56 00 06          info@siebergminicars.nl        

Trike 1100 scootmobiel

Model: Trike 1100 scootmobiel (1m10 breed)
Kleuren: leverbaar in iedere gewenste kleur
Aandrijving: Elektrisch
Transmissie: Automaat
Volledige oplaadtijd: 5u (80% opgeladen in 2u)
Actieradius: 50 km met lood accu, 80 tot 100 km met Lithium batterijen
Leverbaar met een 2.0 tot 2.5 kW electromotor

Ontdek mobiliteit en comfort met de Trike 1100.

De Trike is een uitzonderlijke mobiliteitsoplossing die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit. Met een doordacht ontwerp en superieure functionaliteit biedt de Trike gebruikers een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van comfort en gemak.

Kenmerken en Voordelen

Optimale Geschiktheid voor Fietspaden:
Met een breedte van 1m10 is de Trike perfect geschikt voor gebruik op fietspaden, waardoor gebruikers veilig en efficiënt kunnen reizen zonder de normale verkeersstroom te belemmeren. Bovendien mag u deze Trike op de stoep parkeren. 

Ergonomisch Design:
Het ergonomische ontwerp van de Trike is gericht op het bieden van optimaal comfort. Met een ruim zitgedeelte en makkelijke bedieningselementen, garandeert de Trike een aangename rijervaring, zelfs tijdens langere ritten.

Betrouwbaarheid en Veiligheid:
De Trike is gebouwd volgens strenge veiligheidsnormen en is voorzien van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De robuuste constructie en de geavanceerde technologie zorgen ervoor dat gebruikers kunnen buigen op de betrouwbaarheid van hun voertuig.

Milieuvriendelijk en Efficiënt:
De Trike is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid. Met een elektrische aandrijving biedt ditt niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een efficiënte en kosteneffectieve manier om te reizen.  

Maatwerk Kleuropties:
We begrijpen dat persoonlijke voorkeuren variëren, daarom biedt de Trike een uitgebreid scala aan kleuropties. Van ingetogen tinten tot opvallende kleuren, de Trike kan volledig worden aangepast aan uw stijl en smaak.

Ontdek de vrijheid om moeiteloos te reizen en de wereld om u heen te verkennen met het Trike Invalidenvoertuig. Met zijn aantrekkelijke kleuropties, compromisloze veiligheid en aandacht voor comfort, vertegenwoordigt de Trike een nieuwe standaard in mobiliteit voor mensen met beperkte mobiliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de unieke eigenschappen en aanpassingsmogelijkheden van de Trike. Bereid u voor op een nieuwe reiservaring die u nooit eerder hebt meegemaakt.

De Trike kan aangepast worden op uw persoonlijke fysieke beperking, 
bijvoorbeeld voetgas, draaistoel, drager voor rollator, etc... Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Onder andere voorzien van
- Centrale deurvergrendeling
- Elektrische ramen
- Achteruitrijcamera
- Alarm

2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Inruil mogelijk
Gratis levering door geheel NL

Prijs vanaf €6.395,- inclusief BTW

 

 

Proefrit aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag 09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag 09:30 tot 17:00
Vrijdag 09:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Vind ons ook op:

Facebook

Instagram

Contactgegevens

Sieberg Minicars
Anton Philipsweg 5b
1422 AL UITHOORN
Telefoon: 0297 - 256 252
Mobiel: 06 39 56 00 06
Email: info@siebergminicars.nl

 

Proefrit maken?

Wenst u een proefrit te maken met een voertuig van Sieberg Minicars? Dat kan! Vul via onderstaande knop uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Formulier invullen