witte JDM City X8 sieberg

Sieberg CITY X8

Maak kennis met de Sieberg City X8  - uw nieuwe reisgenoot voor onafhankelijkheid en vrijheid.

 

Dit elektrische invalidenvoertuig combineert geavanceerde technologie met een doordacht ontwerp, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw dagelijkse uitstapjes.

Met zijn krachtige lithiumbatterijen biedt de Sieberg City X8 een indrukwekkende actieradius* tot wel 100 km op één enkele lading. Dit betekent dat u moeiteloos langere afstanden kunt afleggen zonder u zorgen te maken over opladen. De betrouwbaarheid van lithiumbatterijen garandeert een soepele en zorgeloze rit.

Deze wagen wordt geleverd in een scala aan levendige kleuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke stijl past. Of u nu houdt van gedurfde tinten of subtiele nuances, de Sieberg City X8 kan worden aangepast aan uw voorkeuren.

Een ander voordeel van deze elektrische vierwieler is dat u geen rijbewijs nodig heeft om te rijden.  Dit maakt het toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar mobiliteit en gemak. Bovendien is het rijden op de stoep toegestaan, waardoor u veilig en comfortabel door drukke voetpaden kunt navigeren. En als kers op de taart kunt u de wagen ook kosteloos op de stoep parkeren, waardoor u altijd dicht bij uw bestemming bent.

Kies voor de Sieberg City X8 en ontdek de vrijheid om overal naartoe te gaan waar u maar wilt. Met zijn lithiumbatterijtechnologie, ruime actieradius en veelzijdige functies, biedt deze elektrische invalidenwagen een nieuwe dimensie van mobiliteit voor iedereen. Ervaar comfort, stijl en onafhankelijkheid in één rit.

De Sieberg City X8 is tegen meerprijs met airco leverbaar. 

 

* = Deze waarden kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van o.a. omgevingsfactoren en toegevoegde accessoires. 

 

Voor financiëringsmogelijkheden met de PGB regeling of WMO regeling adviseren wij u contact op te nemen met uw gemeente. In veel gevallen is dit mogelijk.

Prijs: € 9.995,- inclusief BTW

PRODUCTinformatie

Merk: Sieberg
Model: City X8 
Snelheid: 45 km/h
Aandrijving: Elektrisch
Type accu: Lithium
Oplaadtijd: 4u
Actieradius*:  tot 100km

Klik hier om een proefrit aan te vragen!

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel Nederland
Inruil mogelijk