0297 - 256 252          06 - 39 56 00 06          info@siebergminicars.nl        

witte sieberg city X8

Sieberg CITY X8

Maak kennis met de Sieberg City X8 – een buitengewoon elektrisch voertuig die je stadsrit opnieuw definieert.

Met een strak en modern ontwerp brengt dit geavanceerde voertuig efficiëntie, stijl en milieuvriendelijkheid samen voor een ongeëvenaarde rijervaring in de stad.

Met een topsnelheid van 45 km/u navigeert de Sieberg City X8 moeiteloos door drukke stadsstraten en biedt een naadloze combinatie van prestaties en veiligheid. Of het nu je dagelijkse woon-werkverkeer is of een ontspannen verkenning, deze elektrische vierwieler biedt een soepele en plezierige rit.

Aangedreven door lithiumbatterijen heeft de Sieberg City X8 een indrukwekkende actieradius tot wel 100 km op één enkele lading. Zeg vaarwel tegen zorgen over je bereik en omarm de vrijheid om je stad te verkennen zonder constant te moeten opladen. De lithiumbatterijen bieden niet alleen een verlengd bereik, maar leveren ook betrouwbare kracht voor een ononderbroken reis.

Ontworpen met stedelijke praktische bruikbaarheid in gedachten, heeft de Sieberg City X8 een ruim interieur waar comfortabel twee passagiers kunnen zitten. De handige bedieningselementen en moderne functies verbeteren je rijervaring, waardoor elke rit een genot wordt. Het strakke exterieurontwerp trekt niet alleen de aandacht, maar optimaliseert ook de aerodynamica, wat bijdraagt aan een efficiënte en milieubewuste rit.

Maak een statement met de Sieberg City X8 en omarm de toekomst van stedelijke mobiliteit. Met zijn lithiumbatterijtechnologie, opmerkelijke bereik en eigentijdse uitstraling is dit elektrische voertuig jouw ticket naar een slimmere en leukere manier om je door de stad te verplaatsen. Verken verder, ervaar meer en herdefinieer je dagelijkse woon-werkverkeer met de Sieberg City X8.

Deze wagen wordt geleverd in een scala aan levendige kleuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke stijl past. Of u nu houdt van gedurfde tinten of subtiele nuances, de Sieberg City X8 kan worden aangepast aan uw voorkeuren.

Rijden met de Sieberg City X8 is vanaf 16 jaar al toegestaan. 

De Sieberg City X8 is tegen meerprijs met airco leverbaar. 

 

Voor financiëringsmogelijkheden met de PGB regeling of WMO regeling adviseren wij u contact op te nemen met uw gemeente. In veel gevallen is dit mogelijk.

Prijs: € 9.990,- inclusief BTW

PRODUCTinformatie

Merk: Sieberg
Model: City X8 
Snelheid: 45 km/h
Aandrijving: Elektrisch
Type accu: Lithium
Oplaadtijd: 4u
Actieradius:  tot 100km

Klik hier om een proefrit aan te vragen!

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie
1 jaar gratis onderhoud
Gratis levering door geheel Nederland
Inruil mogelijk